Beskrivelse af arbejdsform og -metode:

Jeg udvikle værktøjer og applicationer, som kan bruges direkte i skolen og hjemmet for at styrke uddannelsen. Pædagogisk arbejde jeg i to områder:

1.Skole område: De værktøjer som hjælper lærerne til at køre et bestemt kursus, organisere lektier, koordinerer projekter og sørge for kommunikationen imellem skole og hjemmet.

2.Problem løsning : a) Der skal være et konkret problem til at blive løst. b) Studerende skal samle viden, gennem en opdagelses process til at løse problemmet. c) Det skal motivere studerende. d) Det skal interessere studerende. i) Det skal være noget, at de kan relatere til eller være en del af.

I den forbindelse er jeg tilstede hvis der er brug for mig. Det kan for eksempel være:

a: Samarbejde med skolen, hvor der samarbejdes omkring interesse for historie, billedkunst og musik, hvor der udvikle en tegnefilm. Jeg giver en grund læggende forståelse for opbygning af tegnefilm og en række gratis programmer i den forbindelse.

b: 1 time: På store skærm introduceres en række gratis programmer i forboindelse med tegnefilm, hvor kursisterne øver, hvordan programmerne installeres, hvor de kan finde dem fra. Introduktion for interfaces for forskellige programer .

c: 1 dags intensiv kursus : Der vælges et emne til tegnefilm i forvejen. Der bliver sendt materialer til forberedelse, programmet for dagen kan være: formiddag: Modelering Material og lys eftermiddag: Animation og lyd/music Scene opbygning Producing

Erfaring indenfor området:

1- Diplom ingeniør IT og datakommunikation Tidsperiode: 1999 - 2003

2- Industri Laborant

CategoryHomepage

RahmanReza (last edited 2014-04-19 03:19:12 by DaleAthanasias)

Unable to edit the page? See the FrontPage for instructions.